Verdens beste fagarbeider

Fagprøven er den suverent viktigste milepælen i læretida. Som faglig leder for lærlingene på en arbeidsplass, er det du som har ansvaret for at lærlingen mestrer alt som skal til for å bli verdens beste fagarbeider.

Med Dokker får du både overblikk og innsikt i progresjon og utvikling. Ved å la lærlingen selv vise, begrunne løsninger og reflektere over det hen lærer i det daglige arbeidet, legger Dokker til rette for progresjon og yrkesstolthet. Som faglig leder kan du bruke Dokker til å verifisere arbeidet som gjøres, samtidig som du gis oversikt over status for læreplanmål, oppmøte, holdninger og kompetanse.

Dokker er enkelt å bruke, og du unngår å kaste bort tid på unødvendig papirflytting, navigering mellom ulike systemer og gammeldagse kommunikasjonsløsninger. I tillegg til å ha kontinuerlig overblikk og innsikt i status for lærlingene, kan du bruke dokumentasjonen i Dokker som utgangspunkt for halvårsvurderingene du skal skrive.

Visste du forresten at du kan skrive fellesbeskjeder i Dokker? Slik når du enkelt ut med viktige beskjeder til alle - på én gang.

Priser enkelt

Gratis

Personlig

Ubegrenset antall dokumenter

Læreplaner

Deling

Brukerstøtte

kr 100/år

Virksomhet

Alt i Gratis

Koble folk sammen i grupper

Vurdering av utført arbeid

Del med enkeltpersoner eller gruppe

Prioritert Brukerstøtte


Prisen er eks. mva og gjelder pr. deltaker –den personen som blir fulgt opp. Støttespillere bruker Dokker gratis.

Noen historier fra bloggen

Dokker blogg

Vi gleder oss over å få samarbeide med så mange flinke folk!