Verdens beste fagarbeider

Verdens beste fagarbeider mestrer ikke bare basisfagene i skolen. Arbeidslivet etterspør i økende grad helhetsforståelse, kommunikasjon, innovasjonsiver, evne til å ta initiativ og ansvar, digital kompetanse og refleksjon fra alle dem som skal skape verdier i framtida. Derfor mener vi du som skal bli verdens beste fagarbeider fortjener et verktøy som viser fram hele deg!

I Dokker kan du knytte til deg støttespillerne som bygger deg opp til å bli verdens beste fagarbeider: Du kan vise fram arbeidet ditt til veileder eller arbeidsgiver. Du får faglig støtte og oppmuntring når du trenger hjelp med HMS eller praktiske arbeidsoppgaver. Med Dokker kan du dessuten holde kontakten og få god oppfølging fra Opplæringskontoret - når du trenger det.

Trenger du hjelp med språk og rettskriving? Med gode støttespillere på Dokker-laget ditt er hjelpen aldri langt unna.

Vi vet at du er stolt over alt du kan og alt du vet. Vi vet at du har mål for framtida, og at du gleder deg til å skape verdier for deg selv og samfunnet du er en del av. Med Dokker kan du kjenne ekstra på stoltheten når du viser fram det du driver med og bransjen du jobber i til familie, venner og kjæresten.

Kort sagt: Med Dokker får du den oppfølgingen du både har krav på og fortjener. Som verdens beste fagarbeider skal du ikke forvente mindre, mener vi.

Dokker er på mange måter utformet som et sosialt medium, men skreddersydd for deg som skal bli en god og reflektert fagarbeider. Som bonus gir Dokker deg verdifull digital trening - noe som er avgjørende for å lykkes i dagens og morgendagens arbeidsliv.

Men aller viktigst: Dokker er ditt - til evig tid! All dokumentasjon, enten det er oppgaver, bilder, videoer, refleksjoner, besvarelser eller tilbakemeldinger, tar du med deg videre i livet.

Noen historier fra bloggen

Dokker blogg

Vi gleder oss over å få samarbeide med så mange flinke folk!