Din arena for inkludering

Tenk deg at du kommer til et sted der absolutt alt er fremmed. Du snakker ikke språket. Mangler begreper på alt som omgir deg. Du skjønner ikke kodene, kjenner ikke kulturen. Du er ikke del av et fellesskap lenger. Du har med deg lite annet i bagasjen enn opplevelser som er vanskelig å dele med andre.

Kort sagt: Du mangler det meste som gir trygghet og retning i livet. Du står utenfor. Samtidig har du med deg ressurser: kunnskap og kompetanse som andre har bruk for. Du trenger bare en arena å vise deg fram på. Behovet for et velfungerende støtteapparat har aldri vært større.

I Dokker skaper vi en arena hvor hver enkelt får vist fram sine iboende ressurser og kompetanse. Vi vet at vellykket integrering i stor grad handler om å komme så raskt som mulig inn i en norsk arbeids- og språkkultur. Med Dokker er det enkelt å koble flyktningens ressurser med behovene i lokalt arbeidsliv.

Dokker forener voksenopplæring, arbeidsliv og alle andre med inkluderingskompetanse på en ny og svært effektiv måte. Slik skaper Dokker allerede verdier i en rekke norske kommuner - både for den enkelte og for storsamfunnet.

Noen historier fra bloggen

Dokker blogg

Vi gleder oss over å få samarbeide med så mange flinke folk!