Vis hva du kan

Se for deg at livet er et dataspill. Du begynner på nivå én. Gjennom spillet samler du erfaringspoeng og utvikler nye verktøy. Alt dette tar du med deg videre for å takle utfordringene som ligger foran deg. Du spiller sammen med andre. Dere løser oppgavene i fellesskap. Sakte, men sikkert bygger du deg opp, du når nye nivåer. Akkurat slik er det med Dokker, også. Men i det virkelige livet.

Dokker er på mange måter som et sosialt medium for alt du kan og alt du skal lære deg. Her kan du legge inn tekst, lyd, bilder, video, oppgaver, kursbevis, sertifikater og vitnemål - kort sagt alt som dokumenterer hva du kan, hvor du vil og hvordan du skal komme deg dit.

I Dokker står du aldri alene. Hele veien har du med deg gode hjelpere som støtter deg på veien - lærere, veiledere, foreldre og alle andre som betyr noe for utviklingen din. Du har kontrollen og bestemmer hvem som skal ha tilgang til din Dokker.

I Dokker er det du som eier dokumentasjonen og kunnskapen som over år legges til. Alt dette tar du med deg videre. Til nye nivå, til nye utfordringer. Til livet.,

Noen historier fra bloggen

Dokker blogg

Vi gleder oss over å få samarbeide med så mange flinke folk!