Ahmad Audeh
Utvikler
Bente Korsvik Tunheim
Selger/fagutvikler
Christian Iversen
Utvikler
Per Kåre Hovdal
Selger/fagutvikler
Snorre Tørriseng
Co-founder & CEO
Tone O. Skagemo
Pedagog
Torbjørn Hundseth
Co-founder & CTO
Villiam Ovesen
Salgsleder CSMO

Styret

Arve Løberg
Styreleder

Arve har mer enn 40 års erfaring fra media- og kommunikasjonsbransjen, og har tidligere jobbet i både Namdalsavisa, VG, TV2, Trio Media og 17 år som administrerende direktør og sjefredaktør i Trønder-Avisa. Arve er nå partner og senior kommunikasjonsrådgiver i PKOM AS. Han har hatt styreverv i mange norske selskaper, og er i dag en etterspurt strategisk kommunikasjonsrådgiver til en rekke selskaper i Trøndelag.

Roald Dolmen
Styremedlem

Roald har over 30 års erfaring fra havbruksnæringen, både som gründer og leder. I dag er han leder for forretningsutvikling i havbrukskonsernet NTS ASA. Roald har lang erfaring som investor i både oppstarts- og etablerte selskaper. Hans store nettverk og lange styreerfaring bidrar til en spennende utvikling for oss.

Sturla Ulsund
Styremedlem

Sturla har til sammen 40 års erfaring fra Aetat/NAV og tiltaksbedrifter. Sturla har jobbet med og for mennesker i utenforskap både som veileder, saksbehandler og leder og hjertet banker varmt for et åpent og inkluderende samfunn. Hans erfaring og kompetanse tilfører både styret og selskapet viktig fagkunnskap for videre utvikling.